Tribuna
PNL
INFO

Ca în Vacanţa Mare

Mugur Mihăescu, component al grupului "Vacanţa Mare", este cercetat de poliţişti, după ce, luni seară, şi-a parcat maşina pe o stradă din centrul Capitalei, blocând aproximativ o oră şi jumătate circulaţia tramvaielor şi a maşinilor, informează Poliţia Capitalei, cirtată de Realitatea TV
Mihăescu şi-a lăsat maşina, un Volkswagen, parcată neregulamentar pe strada Dr. Felix între orele 19.50-21.10, blocând circulaţia mijloacelor de transport în comun.
În urma acestui incident, mihăescu va fi cercetat pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic.


Reuniune NATO

La Bruxelles a început ieri reuniunea miniştrilor de Externe ai NATO, titrează Realitatea TV . Una din principalele teme discutate sunt îmbunătăţirea relaţiilor cu Moscova în urma conflictului din Georgia. Reuniunea, la care participă miniştrii de externe din ţările NATO, va dura două zile. Summitul este şi ultimul la care Condoleezza Rice participă în calitate de secretar de stat al Statelor Unite.
Un alt punct aflat pe agenda de lucru a reuniunii va fi formularea unui refuz al aderării pentru Georgia şi Ucraina, una din cauze fiind opoziţia Rusiei , urmată de problemele interne ale celor două ţări.

Islandezii vor demisia guvernului

Mai multe mii de islandezi au protestat ieri, cerând demisia guvernatorului Băncii Centrale, E. Gudnason, care este considerat vinovat pentru colapsul economiei naţionale. Islandezii nemulţumiţi cer demisia Guvernului şi organizarea de alegeri anticipate, titrează Antena 3.
Sistemul bancar din Islanda este grav lovit de criza financiară, statul naţionalizând trei importante bănci ale ţării. Coroana islandeză, moneda naţională a ţării, a continuat însă să se deprecieze.
Premierul islandez Geir H.Haarde susţine că nu se consideră responsabil pentru criză, vinovate pentru situaţia dezastruoasă fiind considerate băncile comerciale, care şi-au asumat riscuri prea mari atunci când au acordat credite fără acoperire.

Atentatorii din India veneau din Pakistan

Comandantul poliţiei din Bombay a anunţat că există "probe serioase” conform cărora atentatorii veneau din Pakistan şi se aflau într-o misiune sinucigaşă, titrează Mediafax
Referitor la scopul operaţiunii, acesta era „o acţiune spectaculoasă” care să ucidă „cât mai multe persoane cu putinţă".
Poliţia mai susţine că atacatorii, în număr de zece, au sosit din portul pakistanez Karachi, după ce au capturat o navă indiană. Singurul membru al grupului care a fost capturat în viaţă "este fără îndoială pakistanez".
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia