Tribuna
PNL
Îmbrânceli între protestatari şi jandarmi la Constanţa

Un incident a fost înregistrat ieri, la mitingul cadrelor militare în rezervă desfăşurat la Constanţa, când un protestatar s-a îmbrâncit cu jandarmii după ce a trecut de cordonul de pază, informează Realitatea TV. Bărbatul, pe nume Vasile Teofil, a declarat că este locotenent colonel în rezervă şi că a activat în cadrul Centrului Militar Zonal Constanţa, a trecut de cordonul de jandarmi, dar a fost imobilizat şi urcat, cu dificultate, într-o dubă, fiind dus la Poliţie pentru audieri. Unii martori au afirmat că bărbatul ar fi încercat să rupă o pancartă cu fotografia preşedintelui Traian Băsescu, aflată în faţa gardului montat de forţele de ordine. După incindetul cu jandarmii, Vasile Teofil şi-a pus piciorul în ghips.
Protestatarul a fost amendat cu 1.000 de lei,  pentru încălcarea Legii 60, art 26, punctele care se referă la  refuzul de a părăsi imediat adunarea, dacă măsura a fost dispusă de conducătorii acţiunilor, şi la instigare prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la manifestări violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod, a adunărilor publice.
Ieri, aproximativ 400 de cadre în rezervă din MApN, MAI, SRI şi SPP au protestat, în faţa Prefecturii Constanţa, faţă de decizia Guvernului de recalculare a pensiilor militarilor.




comentarii
1 comentarii

de ce nu dati voi la comentariu SECURISTILOR
un cititor pensionar
18.01.2011 18:30
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA