Tribuna
PNL
Îl mai ştiţi pe Ilan Laufer? Îşi face partid
Îl mai ştiţi pe Ilan Laufer? Îşi face partid
© wikipedia

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, din Guvernul Tudose, apoiconsilier al premierului Viorica Dăncilă, Ilan Laufer, a anunţat că îşi lansează propriul partid.

"Platforma Social Liberală" va fi lansată pe 12 decembrie şi reprezintă, spune iniţiatorul ei, un proiect politic de centru, de orientare social-liberală, proeuropeană şi euro-atlantică, ce îşi propune să devină un factor integrator pe scena politică românească, iar Proiectul de ţară "România 10 în 10" se adresează tuturor românilor, indiferent de apartenenţa politică.

"Vom propune un pact pentru creşterea veniturilor populaţiei şi eliminarea decalajelor faţă de statele din vestul Europei. Vom avea ca prioritate renaşterea capitalului românesc şi o mult mai bună relaţie cu investitorii strategici. Vom crea cadrul legislativ pentru întoarcerea tuturor românilor din Diaspora care vor să îşi facă un viitor mai bun în ţara lor. Vom milita pentru un patriotism autentic, pornind de la valorile şi simbolurile acestui popor", spune Laufer, pe pagina sa de facebook.

Printre elementele promovate în acest proiect se numără dublarea venitului populaţiei pentru a atinge o putere de cumpărare similară cu nivelul Spaniei şi Italiei, digitalizarea completă a interacţiunii cetăţeanului cu administraţia, lansarea unei consultări naţionale pentru modificarea imnului de stat, repatrierea şi integrarea unui milion de români din Diaspora până în 2025 şi accelerarea procesului de înzestrare a Armatei Române la cele mai înalte standarde NATO şi introducerea serviciului militar.
Cazul de corupţie de la Arad: ÎCCJ a respins arestarea celor duşi cu mandat

comentarii
1 comentarii

Jidanul ăsta nu ar trebui băgat în seamă...sau Tribuna a ajuns în pană de știri?
Ioan Ardeleanu
10.01.2020 17:18
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia