Tribuna
PNL
Germania ostilă integrării în UE a Turciei

Turcia este cu un pas mai departe de Uniunea Europeană pentru că Partidul creştin democrat al Angelei Merkel şi Democraţii liberi sunt ostili integrării statului musulman, informează Antena 3. Prin poziţia sa, Germania dă semnale că este pregătită să se alăture Franţei şi Italiei în opoziţia la aderarea la UE a Turciei.
Spre deosebire de CDU care invocă motive culturale Guido Westerwelle, liderul FDP consideră că economia acestui stat este prea departe de standardele europene pentru a se integra cu alte state membre. Un alt motiv al opoziţiei Germaniei este reprezentat de cele trei milioane de etnici turci care trăiesc în statul vestic, germanii temându-se că o integrare ar aduce un val de imigranţi turci.
Angela Merkell, cancelarul Germaniei i-a transmis lui Recep Tayyip Erdogan, omologul său turc, că a fost revizuită politica externă a Germaniei. Merkell mai crede că mai nimerită este o poziţie privilegiată a Turciei, decât calitatea de membru.
comentarii
1 comentarii

Are dreptate , in momentul cand intra turcia in UE , se va fura mai mult decat va inchipuiti ni visele voastre cele mai rele. Vom fi muslemanizati cu totii. Asta au dovedit-o ce 3 mil de turci din Ger si ce 5 mil de turci din celalalte state europene. Nimeni nu are nevoie de turci in afara de americani ca sa aibe baze militare la ei. Acum stiti si cine inpinge din spate ca sa intre turcii in UE.
Ghita
01.10.2009 19:32
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia