Tribuna
PNL
Firea, contracandidatul din PSD al candidatului PSD la prezidenţiale
Firea, contracandidatul din PSD al candidatului PSD la prezidenţiale
© Pagina facebook Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că va intra în competiţia din PSD pentru alegerile prezidenţiale, deoarece lucrurile nu merg în "direcţia bună" pentru PSD.
Chiar dacă a spus, timp de trei ani că nu va candida, pentru că PSD avea pe atunci un candidat, pe Liviu Dragnea şi chiar dacă nu avea intenţia să intre într-o competiţie internă cu Dragnea, "care oricum avea toate instrumentele să câştige toate bătăliile interne, aşa cum se vede că şi doamna premier are aceleaşi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câştiga orice bătălie", Gabriela Firea şi-a anunţat candidatura. "E greu să lupţi cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiţie - candidat la candidatură - pentru că văd că lucrurile nu merg în direcţia bună şi pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidenţialele, ci şi localele şi parlamentarele. Şi nu am vrut să fiu în situaţia când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă şi menţin procentul de credibilitate din ţară doar pentru mine pentru la anul, la locale, şi că nu sunt om de echipă", a spus Gabriela Firea, citată de Mediafax.
În paralel, soţul primarului capitalei, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a anunţat că îşi retrage candidatura, dacă primarul general va fi desemnat de PSD pentru cursa pentru Cotroceni.

 

comentarii
1 comentarii

Dna asta e ingrozitoare! dupa ce ca a intrat in PSD pe usa din dos si imediat i s-au dat functii, pt. ca era un vip, acum face pe disidenta, se plange ca a fost spionata in spital si alte scenarii... prea multe istericale, doamna!
22.07.2019 23:00
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia