FITS 2024
Tribuna
Doar 33 la sută dintre contribuabili au depus Declaraţia Unică
* Vineri este ultima zi pentru depunerea Declaraţiei 112 *
Până la data de 21 februarie 2011, în judeţul Sibiu au depus declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, un procent de 33% din contribuabilii care au calitatea de angajator sau asimilaţi acestora.
Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu face apel către cei care trebuie să depună Declaraţia Unică 112, să facă acest lucru cât mai curând, deoarece vineri, 25 februarie 2011, este ultima zi pentru depunerea declaraţiei unice aferente lunii ianuarie 2011.
ANAF a pus la dispoziţia contribuabililor un ghid de completare a declaraţiei D112. Acesta poate fi găsit pe site-ul www.anaf.ro. De asemenea, ANAF dispune de un Call-Center destinat acordării îndrumării şi asistenţei putând fi obţinute informaţii suplimentare la nr. 031-40.39.160.
Local, informaţii privind declaraţia unică pot fi obţinute de la birourile / compartimentele de asistenţă contribuabili din cadrul administraţiilor fiscale teritoriale.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica