Tribuna
European Best Destinations
Dăncila va candida la prezidenţiale, dacă Partidul i-o cere
Dăncila va candida la prezidenţiale, dacă Partidul i-o cere
© gov.ro

Preşedintele PSD şi premierul Viorica Dăncilă a anunţat că nu va da înapoi" dacă partidul îi va cere să candideze la alegerile prezidenţiale, ci va accepta ce spune formaţiunea, chiar dacă opţiunea sa este să meargă în spatele altui candidat, transmite Mediafax.

"Nu am luat încă în calcul acest lucru, am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim ministru şi preşedinte PSD îl voi sprijini. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laş. Dacă partidul îmi va cere acest lucru şi va crede că este singura soluţie, voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment, eu cred că este bine să avem un candidat şi eu să sprijin acel candidat. (...) Dacă nu există o altă opţiune care efectiv să ne ducă spre turul II, dacă partidul va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opţiunea mea este să merg în spatele altui candidat", a declarat Viorica Dăncilă, la DC News.

Preşedintele PSD a spus că prezidenţiabilul din partea social democraţilor trebuie să maximizeze şansele partidului, anunţând că vrea să facă un nou sondaj până la anunţul oficial, "să vedem cum stau în sondaje", a mai completat Viorica Dăncilă.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia