Tribuna
Concertul Madonnei, amendat de ITM

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti a amendat, cu 6.000 de lei pe organizatorul concertului Madonnei, Emagic Entertainment, pentru nerespectarea prevederilor legale privind instruirea în sănătate şi securitate în muncă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Constantin Bujor.
Inspectorul şef de la ITM Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat că Emagic Entertainment a fost sancţionată pentru aceleaşi nereguli descoperite şi la subantreprenor, respectiv neinstruirea celor care lucrau la amplasarea scenei din Parcul Izvor privind riscurile lucrării în care erau angajaţi.
De asemenea, sancţiunea a vizat aspecte legate de lipsa unor clauze privind sănătatea şi securitatea în muncă din contractele de prestări servicii încheiate între antreprenorul general şi subantreprenori.
ITM Bucureşti a amendat cu 8.000 de lei şi firma Alligator Impex, cea care construieşte scena din Parcul Izvor pe care va cânta Madonna, tot pentru neasigurarea instruirii privind normele de securitate a muncii.
În urma verificărilor realizate luni, unul dintre cei doi subantreprenori care lucrează la amenajarea Parcului Izvor pentru concertul Madonnei a fost sancţionat cu o amendă de 8.000 de lei.
Firma amendată, Alligator Impex, are atribuţii în amenajarea structurii metalice pentru scenă, inspectorii de muncă constatând că angajatorul nu a asigurat instruirea cu privire la normele de securitate a muncii.
Pregătirile pentru concertul de astăzi al Madonnei de la Bucureşti erau ieri în plină desfăşurare, echipa de producţie având 1.200 de persoane. Scena este alcătuită din două module, cântăreşte o sută de tone şi este amplasată pe o suprafaţă de mărimea unui stadion (100 de metri pe 50).
Pentru concertul Madonnei din Parcul Izvor din Bucureşti, organizatorii trebuie să asigure în culise o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj, o sală de gimnastică, 500 de trandafiri albi şi roşii , iar cabinele trebuie tapisate cu mătase albă.
De asemenea, în culise se vor amplasa 500 de scaune şi mese, precum şi 30 de canapele. Madonna este însoţita în turneul mondial de staff-ul personal format din 34 de persoane (antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, un bucătar etccomentarii
5 comentarii

Ha Ha Ha, au trecut la ciupeli prapaditii.Mai ce jegosi.
TNT
26.08.2009 09:53
Ea trebuia amendata, pentru aparitiile dezmatate din public : numai asa se poate canta, sau numai asa isi asigura numarul maxim de privitori- ascultatori ?
Mihai
26.08.2009 10:09
Nu-ti place, ignori! Cu ce te afecteaza pe tine?
@Mihai
26.08.2009 11:10
Bine le-a facut ! Merita si ea izgonita, nu degeaba polonezii n-au vrut s-o primeasca sa concerteze la ei, pentru ca si-a ales ca data a concertului o sarbatoare religioasa foarte mare si iubita - Adormirea Maicii Domnului. Dar ea nu stie decat sa se dezgoleasca, iar ai nostri primesc orice - sau pe oricine - vine ,,de dincolo". Vezi ,, Editorialul zilei", foarte precis si la obiect...
Ela
26.08.2009 14:19
chiar nu va inteleg ce aveti ba cu cei care au fost la sibiu la muzica rock acum cu madonna dar cine va invita sa mergeti sau sa ascultati fiecare face ce vrea si asculta ce doreste
ooo
26.08.2009 21:35
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA