Tribuna
Captură de 14.000 de pachete de ţigări "ilegale" din Ucraina
Captură de 14.000 de pachete de ţigări
© Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au depistat, în urma unei acţiuni executate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, peste 14.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de peste 166.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, transmite Poliţia de Frontieră.
"În data de 11 iulie a.c., la nivelul S.T.P.F. Suceava – ITPF Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 00.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a identificat în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Nisipitu, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau suspiciuni că transportă ţigări de provenienţă ucraineană. Poliţiştii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea în viteză. Lucrătorii noştri au procedat la urmărirea maşinii, iar la scurt timp aceasta a fost abandonată în curtea unui imobil din apropiere. Cu acordul proprietarului imobilului, care declarat că şoferul a intrat în curte cu maşina fără aprobarea sa, poliţiştii de frontieră au verificat autoturismul şi au constatat că era plin cu ţigări de contrabandă. Astfel, a fost luata măsura conducerii autovehiculului la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 14.190 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană", transmite comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul folosit în activitatea infracţională, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, iar în continuare se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia