Tribuna
AFF
Campanie pentru boicotarea produselor britanice

Consumatorii americani sunt îndemnaţi să boicoteze produsele britanice şi scoţiene şi să meargă în vacanţă în Irlanda în loc de Marea Britanie, în semn de protest faţă de eliberarea autorului atentatului de la Lockerbie, relatează Daily Mail în ediţia electronică, citat de MEDIAFAX.
În spatele companiei de boicotare ar putea fi familiile americanilor ucişi în acest atentat, dar numeroşi americani sunt oripilaţi de afirmaţiile lui Saif Kadhafi, conform cărora cazul lui Megrahi ar fi fost "pe masă" la toate negocierile comerciale recente.
Ministerul de Externe este acuzat că ar fi încurajat tacit guvernul scoţian să îl elibereze pe Al-Megrahi. "Sper că în acest context veţi putea analiza acţiunea libiană în conformitate cu prevederile acordului privind transferul deţinuţilor", scrie Ivan Lewis într-o scrisoare de răspuns la un mesaj din partea Guvernului scoţian.
O sursă din cadrul administraţiei americane, care a discutat la sfârşitul săptămânii cazul cu oficiali de rang înalt ai Departamentului de Stat şi ai Congresului, a declarat că "există un sentiment de furie intensă şi mânie în această ţară, care nu va trece.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA