Tribuna
Boc ne promite: CAS, TVA şi cota unică nu cresc în 2012

Guvernul va menţine actualul nivel al contribuţiilor la asigurările sociale în anul 2012, dar ar putea reduce în anii următori fiscalitatea pe muncă, în funcţie de consolidarea macroeco­no­mi­că, a declarat, ieri, premierul Emil Boc, citat de Agerpres.
Şeful Guvernului a afirmat că va menţine în anul 2012 cota unică de impozitare de 16%, având şi „alături de alte patru, cinci ţări din Uniunea Europeană cel mai scăzut cost pentru ceea ce vizează impozitarea companiilor”.
„De asemenea, nu vom modifica în 2012 nici celelalte taxe de bază, mă refer la contribuţiile de asigurări sociale şi TVA, tocmai pentru a fi predictibili şi pentru a ne asigura că vom consolida această stabilitate macroeconomică. Să spe­răm că după această consolidare macroecono­mică vom avea posibilitatea să găsim şi alte soluţii finan­ciare în anii următori pentru a reduce costul sau fisca­litatea cu forţa de muncă, ceea ce reprezintă o proble­mă, dar toate la timpul lor şi în paşii consolidării acestei stabilităţi macroeconomice”, a mai spus Boc.
Reprezentanţi ai patro­natelor au cerut Guvernului să analizeze reducerea CAS pentru salariile de până la 1.000 de lei în anul 2012.comentarii
1 comentarii

DAR CARE VOR CRESTE?
DAR DACA II VOTAM DIN NOU SIGUR IN 2013 VOR SCADEA TOATE LA JUMATATE ;))
???
21.12.2011 12:00
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia