Tribuna
PNL
Băsescu: "Nu am făcut prietenii cu oameni implicaţi în ilegalităţi"

Raportul Comisiei Europene prezintă obiectiv evoluţiile în domeniul Justiţiei şi al luptei anticorupţie, a declarat, ieri, preşedintele Traian Băsescu, apreciind că documentul publicat la sfârşitul săptămânii trecute la Bruxelles confirmă angajamentul României de a reforma Justiţia, informează Agerpres. Într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni, şeful statului a amintit că raportul este unul intermediar, care arată, aşa cum a consemnat şi CE, atitudinea constructivă faţă de recomandările făcute de Executivul comunitar. Preşedintele Băsescu a profitat de ocazie pentru a sublinia faptul că lui Bercea Mondial nu i-a folosit la nimic faptul că fratele său, Mircea Băsescu, i-a botezat, anul trecut, un copil.
"Este un om (Mircea Băsescu - n.r.) neimplicat politic, a botezat, dar asta nu i-a folosit lui Bercea Mondial la nimic, după cum vedeţi. Constataţi că i-ar fi folosit la ceva? Chiar dumneavoastră spuneaţi că ar fi fost arestat 29 de zile, la ce credeţi că i-a folosit? Legea trebuie aplicată oricărui om, indiferent cine este el şi cine i-a botezat copiii. Nu cred că a avut vreun folos de pe urma botezului de anul trecut sau eu cel puţin nu-l constat, poate-l constataţi dumneavoastră", a afirmat şeful statului, întrebat despre cazul arestării lui Bercea Mondial.
Preşedintele a afirmat că nici el şi nici fratele său, Mircea Băsescu, nu au făcut vreodată prietenii cu oameni implicaţi în ilegalităţi.
"Nici el (Mircea Băsescu, fratele preşedintelui - n.r.), nici eu nu am făcut vreodată casă bună sau prietenii cu oameni implicaţi în ilegalităţi. Suntem doi comandanţi de navă care am câştigat suficient fără să avem nevoie să fim în diverse combinaţii, dar cred că fratele meu poate să vă spună mai bine, însă nu înţeleg de ce a devenit o persoană publică", a spus şeful statului, luni, la Palatul Cotroceni, întrebat cu privire la zvonurile potrivit cărora Mircea Băsescu ar fi implicat în ilegalităţi la Vama Constanţa.


comentarii
7 comentarii

Ar trebui sa isi semneze demisia, PE LOC ACEST ASA ZIS PRESEDINTE .
un cititor
22.02.2011 08:09
vrei nu vrei ESTE PRESEDINTE, oricum degeaba iese la rampa, cele doua televiziuni au grija ,, sa-l ridice in sondaje,, chiar daca nu mai are nevoie de asta.
ovi
22.02.2011 08:20
base! mi sila!!!
suporter
22.02.2011 08:51
AI DREPTATE JIGODIE L/AI PUS PE FRATE/TU,GUNOI CE ESTI
Romanul
22.02.2011 09:22
ESTI DE SERVICIU LA SEDIUL PD? FRAIER PORTOCALIU, SE APROPIE SFARSITUL VOSTRU!
pt ovi
22.02.2011 09:53
Comandant de nava e o functie, nu un grad. Nu mai esti pe vas, nu mai ai functia. Apropo de functie, d-le Presedinte, mai stiti ceva de dosarul "flota"?
Gigi
22.02.2011 10:22
Stimate daca vrei sa inveti cum se face contrabanda te duci si-l intrebi pe tatuca fiindca el era profesor pe cand nici nu existau multi dintre voi. Iar cu asa-zisele "cumetrii" s-a obisnuit tot de cand naviga in zig-zag pe albastrul hartilor cu una dintre navele care facea parte dintr-o FLOTA. Iti spune ceva acest cuvant?.
adn pt. sibieni@ovi
22.02.2011 10:26
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica