Tribuna
PNL
Băsescu face apel la calm
Băsescu face apel la calm

Şeful statului le-a adresat ieri un apel la responsabilitate partidelor politice, informează Realitatea TV. El le cere formaţiunilor politice să revină la priorităţile românilor. Totodată, el a ţinut să sublinieze faptul că demersul social-democraţilor de a contesta rezultatul alegerilor este unul perfect legal. Băsescu le-a mai cerut liderilor politici să renunţe la retorica electorală, pentru că "perioada competiţiei s-a încheiat". Preşedintele mai crede că este necesar ca în interiorul clasei politice să aibă loc un proces de reconciliere. Traian Băsescu a ţinut să adauge că procesul iniţiat de PSD trebuie dus cu mijloace democratice, cerând să fie evitate minciuna şi dezinformările.
Şeful statului a făcut un apel la calm şi responsabilitate din partea politicienilor, instituţiilor statului şi a mass-media, exprimându-şi convingerea că instituţiile statului vor funcţiona corect şi vor arăta rezultatul votului românilor. El a ţinut să sublinieze faptul că diaspora a acoperit deficitul de cont curent al ţării, fapt pentru care nu trebuie să ne îndoim de onestitatea lor.
Tot la Palatul Cotroceni Băsescu a arătat, citat de Mediafax, că participarea la vot a românilor arată încrederea lor în instituţiile statului. El le-a transmis un mesaj şi românilor, mulţumindu-le pentru participarea la vot şi la referendum. El crede că acest lucru semnifică dorinţa de implicare a oamenilor în deciziile care îi privesc.

comentarii
4 comentarii

joaca tara dupa cum cinta lae chioru
lutu germania
10.12.2009 12:57
romanasu daca nu inseala nu se simte bine!
contele de sibiu
10.12.2009 19:49
parca toti cei cu 24 de masele sau tras in Ardeal-altfel nu se poate explica o asemenea catastrofa electorala.
Fiti atenti ca basescu este f.periculos si intrigant.
traiasca democratia romana !!!
roman din diaspora
10.12.2009 20:12
LUTU SA TE JOCI UN PIC CU PREPUTU
HORIA
10.12.2009 20:29
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica