Tribuna
Tragedia poloneză
A fost găsită a treia cutie neagră

Anchetatorii au găsit, ieri, a treia cutie neagră a avionului prezidenţial polonez care s-a prăbuşit sâmbătă în apropiere de Smolensk, în vestul Rusiei, relatează posturile de radio poloneze, citate de Realitatea TV.
Anchetatorii polonezi vor mai audia, a doua oară, doi controlori de trafic aerian ruşi, iar la locul accidentului au fost aduse utilaje speciale pentru a ridica epava avionului şi a scoate cadavrele prinse încă înăuntru.
Au fost identificate şi rămăşiţele Mariei Kaczynski, dar informaţia nu a fost confirmată la nivelul zilei de ieri, de testele ADN.
Avionul preşedintelui polonez Lech Kaczynski s-a prăbuşit sâmbătă, în timp ce încerca să aterizeze pe un aerodrom militar din apropiere de Smolensk, în vestul Rusiei. Preşedintele, soţia sa şi numeroşi înalţi oficiali urmau să participe la ceremoniile organizate în memoria victimelor de la Katyn.
comentarii
1 comentarii

Este uimitor si revoltator faptul ca desi imaginile au insistat in mod repetat si indelung asupra unei cutii asazis negre, in realitate de culoare portocalie, pentru a fi usor depistata printre ramasitele rezultate in urma unui dezastru, niciunul dintre numerosii "specialisti" invitati in toate studiourile televiziunilor romane care s-au ocupat de aceasta tragedie, nu a remarcat prezenta lor !!! Sa fim oare TOTI chiar atit de ignoranti, atit de timpiti, sau cum vor distinsele domnii ale voastre sa mai adaugati???
Dezastrul de la Smolensk
13.04.2010 03:36
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA