Tribuna
Şedinţă CSAT de două ore

Consiliului Suprem de Apărare a Ţării s-a întrunit, ieri, într-o şedinţă care a durat mai mult de două ore de discuţii, informează Agerpres.
Şeful statului a solicitat, luni, Ministerului Administraţiei şi Internelor să prezinte în şedinţa CSAT un raport privind marşul de protest la care au participat, pe 24 septembrie, în faţa Palatului Cotroceni, mii de poliţişti nemulţumiţi de măsurile de austeritate luate de Executiv.
"Nu aveţi nicio scuză în a-mi prezenta în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării un raport asupra evenimentelor din 24 septembrie. O manifestaţie legitimă a poliţiştilor a ajuns un marş ilegal făcut chiar de cei care trebuie să aplice legea, de cei cărora le spunem în toate împrejurările oameni legii", afirma Traian Băsescu, luni, la învestirea în funcţie a noului ministru al Administraţiei şi Internelor.
Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului au figurat tematici referitoare la mandatul României privind Summitul NATO de la Lisabona, Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, aderarea României la spaţiul Schengen. Ordinea de zi a CSAT a mai cuprins Strategia Naţională de Ordine Publică în vederea supunerii documentului dezbaterii publice, Strategia de dezvoltare a aviaţiei în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale, potrivit sursei citate.comentarii
1 comentarii

se crede ceausescu acum basescu de ce nu io fi dat raportul citi militeni siau aruncat pantaloni peste gard acele sepci au fost de la muzeu de cind erau militeni.
un cititor
01.10.2010 20:12
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia