Tribuna
12 cetăţeni din Irak şi Turcia, ascunşi într-un automarfar
12 cetăţeni din Irak şi Turcia, ascunşi într-un automarfar
© Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, ascunşi în interiorul unui automarfar încărcat cu role din material cauciucat, doisprezece cetăţeni străini, care încercau să iasă ilegal din ţară, anunţă Poliţia de Frontieră.

Astfel, pe 14 ianuarie, în jurul orei 07.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc Y.O., în vârstă de 32 ani, conducând ansamblul rutier format din cap tractor cu semiremorca, înmatriculate în Turcia. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta role din material cauciucat pe ruta Turcia-Ungaria.
n urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au controlat amănunţit mijlocul de transport şi, în interiorul compartimentului marfă, au fost descoperite ascunse, printre bunurile transportate, doisprezece persoane.
Persoanele în cauză erau cetăţeni din Irak şi Turcia, şapte bărbaţi, o femeie şi patru minori. Adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, iar minorii între 14 şi 17 ani, fiind solicitanţi de azil în România şi intenţionau să ajungă în Marea Britanie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia