Tribuna
Zona străzilor Ștefan cel Mare - Independenței, sufocată de mașinile din alte județe
Sorana MAIER
3480 vizualizari
Zona străzilor Ștefan cel Mare - Independenței, sufocată de mașinile din alte județe
© Răzvan NEGRU

Parcările amenajate pe marginea carosabilului, pe străzile Ștefan cel Mare, Independenței și pe alte străzi din această zonă centrală a Sibiului sunt zilnic agl0merate cu zeci de mașini din alte județe ale țării.

În dreptul Academiei Forțelor Terestre din  Sibiu și al Facultății de Medicină, parcările stradale sunt ocupate în special cu mașini înmatriculate în județe precum Buzău, Prahova, Sălaj și multe altele. 

Situația ne-a fost sesizată de un cititor care locuiește în zonă.

„Ar trebui ca instituțiile din această zonă să asigure parcarea mașinilor pentru studenții lor deoarece zilnic parcările sunt ocupate de aceste mașini. Noi, cei care locuim în zonă sau avem treabă aici, pur și simplu nu mai avem unde să ne lăsăm mașinile”, spune sibianul.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU







comentarii
5 comentarii

Si unde anume sa le asigure? De lipsa locurilor de parcare sufera tot Sibiul.
me
10.04.2019 21:54
Pe Stefan cel Mare, pe partea cu Academia, ar fi fost foarte simplu să se amenajeze parcări la 45 sau 90 ° față de axul drumului... S-ar fi dublat, probabil, numărul locurilor de parcare disponibile pentru GJ, OT, TR, BZ, CJ, ș.a.m.d... Numa' că n-o duce capu' pe Duamna...și nici pe distinșii "strategi" din a sa subordine...
Și, by the way, GJ OT, TR, BZ, CJ și ceilalți parchează MOCA pe aceste străzi... Unii chiar blochează câte-o poartă a unui locuitor, fără jenă... Alții plantează mașinile pe jumătate sau pe de-a-ntregul pe trecerea de pietoni se la Academie, fără să le pese de nimeni și nimic...Or fi colonei? De care colonei? De armată sau de poliție? În următoarea intervenție aici, o să vin cu numerele de înmatriculare ale celor din urmă...
Alt_cititor
10.04.2019 23:23
Din cate am auzit in regulamentul Academiei studentii care vin cu masinile sunt obligati sa le parcheze in curte dar le pot lua doar in vacante, si nu le pot folosi ca acum cand au chef.E situatie generala in Sibiu in care cei care platesc impozitul aici sunt nevoiti eventual sa foloseasca parcarile cu plata.Primaria vad ca nu cauta o solutie pt aceasta situatie desi in alte orase s-au gasit solutii .
aaa
11.04.2019 08:01
Daca primaria ar pune taxa si pe parcarile din jurul Academiei fortelor terestre si apoi ar amenda sau ridica masinile uitate cu saptamanile acolo de studentii Academiei, probabil ca s-ar rezolva situatia.
E strigator la cer sa nu ai nici o posibilitate de parcare pt ca studentii Academiei isi lasa masinile unde ii taie capul.
Dar ce sa ceri de la Fodor, atat o duce capul sau mai bine spus, nu o duce deloc.
O incompetenta mai mare ca ea, nu am vazut in viata mea.
Fodor....TREZESTE-TE, NU ITI MAI BATE JOC DE SIBIU!!!!!
11.04.2019 10:45
Acesti tilicari, progenituri ai vajnicilor aparatori ai patriei , adica o adunatura mare de betivi, care parcheaza pe strada Stefan cel Mare nu au nici o vina. babuta Fodor ar trebui sa ia masuri, parcare cu plata, e simplu.
Guvernatorul Transilvaniei
14.04.2019 07:15
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA