Tribuna
"Ziua Uşilor Deschise" la Tribunal şi Judecătorie
Laura BUCIU
1566 vizualizari

Tribunalul Sibiu şi Jude­cătoria Sibiu, au sărbătorit ieri, 25 octombrie 2013, ală­turi de toate instanţele ro­mâne, Ziua Europeană a Justiţiei Civile. În data de 5 iunie 2003, s-a stabilit la nivel european ca în fiecare an la data de 25 octombrie să fie sărbătorită Ziua Europeană a Justiţiei Civile, cu scopul de a se aduce la cunoştinţa ce­tă­ţenilor modul de funcţio­nare a justiţiei.
Cu acest prilej, la sediul celor două instituţii din Sibiu s-a organizat „Ziua Uşilor Deschise”. Au participat la eveniment studenţi ai Facul­tăţii de Drept Simion Bărnuţiu Sibiu, elevi ai Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr Sibiu, precum şi alte per­soane interesate de activi­tatea de judecată. Celor pre­zenţi li s-au dat explicaţii referitoare la modul de func­ţionare a sistemului judiciar, la activitatea instanţelor şi au putut vizita compartimentele instanţelor.
Studenţilor şi elevilor pre­zenţi le-a fost făcută o pre­zentare a carierei de magis­trat, iar ulterior organizatorii au răspuns întrebărilor for­mu­late de vizitatori. Eveni­mentul organizat cu ocazia „Zilei europene a justiţiei civile” a avut ca scop con­solidarea relaţiei de încre­dere între cei ce înfăptuiesc justiţia şi cei cărora li se adresează, pentru o înţe­legere corectă a sistemului judiciar.




comentarii
3 comentarii

incep sa i pregateasca de timpuriu pe tinerii romani calea justitie stambe din ROMANIA rusine justitie NU VA LASATI PACALITI DE ACEASTA FORMATIUNE SI NU CREDETI IN JUSTITIA ROMANA ,nu este decat o scena de teatru unde castigatorii sunt avocatii si judecatorii uitativa ce bine o duc si cei care isi pierd timpul si banii pe holurile acestor institutii sunt defavorizati.Exista doar o singura judecata, cea de apoi!!!!!
nik
26.10.2013 02:10
ba asta receptionezi mesaju cum este ceva impotriva la astia de isi spun legiutori nu dai intradevar este durereros s-a vada tot fraieru pe miinile cui se da ,ba tui crezi ca un conflict de munca inscenat de niste neica nimeni find o persoana incomoda in loc s-a cistig dreptul la munca cinstita s-a mil igradeasca o fufa isterica care tot timpul procesului nu ma lasat s-a ma apar inplingerea depusa am fost calomniat si jignit in toate felurile , si la CE AM sesizat eu nu misa dat raspuns ,ba astia de le spui justitie dupa ce ii sponsorizez eu prin taxe si impozite ,ies la pesie precoce cu pensi cit un cartier de blocuri mai face si nedreptate ba ma lasat muritor de foame pe dreptatea mea ,acum faceti si voi vezi doamne ce transparenti sunteti bai circarilor mai lasativa de gogosi ieftine
fara lege
26.10.2013 09:56
astia au salari de 100 mil lei vechi pe luna,uni habar nu au de meserie si mai iau si spaga pe deasupra , ei sunt cei care trebuie sa ne aprecieze noua dreptatea .jos justia din romania. zero incredere .
nik
26.10.2013 14:44
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA