Tribuna
PNL
Ziua Porţilor Deschise la "Avram Iancu"
Ziua Porţilor Deschise la

Expoziţii, demonstraţii în ateliere interactive, sesiuni de comunicări şi concursuri au conturat programul prin care Grupul şcolar "Avram Incu" a încercat să-i atragă pe absolvenţii de şcoală generală şi părinţii lor de Ziua Porţilor Deschise. Evenimentul a debutat cu vizite în săile de curs, laboratoarele şi atelierele instituţiei şi cu deschiderea oficială a expoziţiei pe care elevii au pregătit-o cu acest prilej. Imagini surprinse în timpul activităţilor didactice sau extracurriculare, proiecte şi creaţii realizate de elevi au stat la baza unei expoziţii eterogene care a încercat să redea panorama activităţilor din Grupul şcolar. Şi cum profilul instituţiei de învăţământ e unul tehnic, imaginile au fost dublate de un atelier în cadrul căruia elevii au oferit demonstraţii de proiectare şi realizare a obiectelor de mobilier.
Programul Zilei Porţilor Deschise a fost completat de o sesiune de comunicări susţinute de elevi şi cadre didactice, şi de cea de-a XVII-a ediţie a Concursului judeţean de Informatică Infoliceanul. Competiţia s-a desfăşurat pe două secţiuni, Creativitate soft educaţional şi Creativitate pagini web, şi a fost deschis şi elevilor din alte licee. De provocări au avut parte şi elevii de şcoală generală care au fost invitaţi să creeze slide-show-uri pe tema Şcoala viitorului.
La Grupul şcolar "Avram Iancu" învaţă în jur de 500 de elevi, care studiază în cadrul unor specializări precum: Tehnician proiectant CAD, Tehnician designer mobilă şi amenajări interioare, Tâmplar universal şi Tehnician în prelucrarea lemnului.
comentarii
1 comentarii

kand eram eu cu nebunii in liceul ala nu se faceau expozitii:)):)) orikum super viatza de liceu akolo dar mai ales cu "bula":)):)):))
ady
20.05.2010 14:30
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia