Tribuna
Zilele Porților Deschise la atelierele "Handmade de Mălâncrav", în decembrie
Zilele Porților Deschise la atelierele
© Facebook Asociatia Casa Naturii
În 3 și 10 decembrie, vor avea loc Zilele Porților Deschise ale atelierelor "Handmade de Mălâncrav", din cadrul proiectului "Antreprenoriat învățat la sat".


"Prin acest proiect, 20 de copii din satele comunei Laslea, județul Sibiu, urmează zece ateliere de formare în competențe antreprenoriale și practice, cu ajutorul unui trainer specializat în educație pentru afaceri și al unui artizan desăvârșit în arta țesutului și cusutului manual. Credem că educația antreprenorială favorizează dezvoltarea gândirii critice și autonome a copiilor, viitorii lideri ai satelor lor. Atelierele practice și târgul final de Crăciun au fost incluse de Comisia Europeană în harta evenimentelor europene care promovează competențele vocaționale în 2019", spun organizatorii.
În cadrul Zilelor Porților Deschise, vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la unul dintre atelierele practice de handmade și decorațiuni pentru Crăciun.
"Vă veți putea întâlni și discuta cu beneficiarii proiectului, precum și cu doamna Elena Pascu, artizan, țesător și coordonator artistic al atelierelor", mai spun organizatorii.
Proiectul „Antreprenoriat învățat la sat” este gestionat de Asociația "Casa Naturii", în cadrul programului "Start ONG", implementat de "Act For Tomorrow". (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia