Tribuna
Zilele Centrului de Tineret Sibiu, sărbătorite timp de patru zile
Andra MARINESCU
719 vizualizari
Zilele Centrului de Tineret Sibiu, sărbătorite timp de patru zile
© Arhiva Facebook Centrul de Tineret AICI Sibiu
Timp de patru zile, la Sibiu vor fi sărbătorite Zilele Centrului de Tineret. Evenimentul se va desfășura în perioada 21 -24 noiembrie, la sediul Centrului de Tineret Sibiu, din strada Nicolae Teclu nr. 41.

 


"Manifestarea are loc în perioada în care, acum opt ani, centrul a început să funcționeze în actualul sediu, pus la dispoziție cu dărnicie și responsabilitate de Consiliul Local Sibiu prin hotărârea acestuia", spun organizatorii.


Anul acesta, manifestările vor fi deschise cu dezbaterea "Tinerii și administrația locală - colaborare, implicare, participare", ce va avea loc joi, de la ora 14.30. Vor participa organizații neguvernamentale, voluntari, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul tineretului și reprezentanți ai autorităților locale.
Din agenda evenimentului face parte și expoziția de fotografie permanentă, cu imagini din activitățile derulate în Centrul de Tineret Sibiu între 2018 - 2019, numită "A.I.C.I.- Animație, Interculturalitate, Comunicare, Împreună în imagini".
Vineri, 22 noiembrie, de la ora 16, se va derula atelierul de teatru "Drama School", unde pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani. Înscrieri se pot face la numărul de telefon 0745261751, până joi. De la ora 19, se va pune în scenă "S-a întâmplat într-o joi", de Elise Wilk, în regia Laurei Moldovan și cu Vali Oncu.
Sâmbătă, programul evenimentului continuă la ora 11 cu atelierul de creație florală "Cum să facem flori din hârtie" și de la ora 19 cu spectacolul "Gunoierul", un text de Mimi Brănescu, în care joacă Miky Paicu, Raluca Eremei Bârză și Ioan Alexandru Savu.
În ultima zi, duminică, la ora 19, va fi "Impro Șou", prezentat de Vali Oncu, cu Miky Paicu, Raluca Eremei Bârză, Călin Mihail Roajdă și Ioan Alexandru Savu.
Zilele Centrului de Tineret Sibiu, un eveniment aflat la cea de-a opta ediție, este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, în cadrul Programului național P1- Program de centre de Tineret al Ministerului Tineretului și Sportului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia