FITS 2024
Tribuna
Zi de vot, cu mici și bere, în Sibiu
Zi de vot, cu mici și bere, în Sibiu
© Răzvan Negru

Duminica alegerilor i-a găsit pe mulți sibieni, fie la iarbă verde, în jurul grătarului, fie la baie, în lacurile de la Ocna Sibiului.

Norii care s-au abătut în prima parte a zilei asupra Sibiului i-au descurajat pe unii, dar temerarii au ieșit în natură ori la scăldat. Alegerea lor a fost cea câștigătoare, căci după amiază cerul a devenit senin. 

Pe Florin l-am întâlnit pe Valea Ștezii, în timp ce pregătea grătarul: „Mergem la vot, după ce mâncăm, ca să fim cu burta plină”. Ionuț spune glumind, „Încă nu am mers la vot, mai bem o bere ca să prindem curaj”. Viorica a lăsat votul pe seară: „Diseară vrem să mergem la vot, momentan ne odihnim, mâncăm și bem”. 

Lacurile de la Ocna Sibiului au fost locul în care peste 500 de turiști s-au răcorit duminică. „Am fost la vot la prima oră, acum am venit la baie, stăm liniștiți”, spune Rodica. Andrei este din Hunedoara și spune că are priorități: „Întâi distracția și apoi mergem și la vot. Pe seară, când ajungem acasă”. 

(M.A.O, D.B.)

.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
.
.


comentarii
1 comentarii

...si dupa aceea se plang ca Primariul....ca blablabla....dar ei cand trebuiau sa voteze, o ardeau cu mici si bere la pet...bun asa...
miniMe
09.06.2024 20:04
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica