Continental
Tribuna
Zeci de persoane audiate la DIICOT Sibiu într-un dosar de trafic internațional de droguri
Zeci de persoane audiate la DIICOT Sibiu într-un dosar de trafic internațional de droguri
© Poliția Română - DIICOT

Zeci de persoane sunt audiate, miercuri, la sediul DICOT Sibiu, în urma unor percheziții la persoane bănuite de trafic internațional de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit că membrii rețelei distribuiau drogurile în Sibiu, Mediaș și Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de reprezentanții Poliției Sibiu, polițiștii, sub coordonarea procurorilor DIICOT – B.T. Sibiu au efectuat 24 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc, pe raza județelor Sibiu și Cluj, fiind conduse la audieri un număr de 60 de persoane, într-un dosar ce vizează traficul internațional de droguri, trafic de droguri de risc și mare risc, de substanțe susceptibile  a avea efecte psihoactive

  • „Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2016 – 2018, în județul Sibiu s-a constituit o grupare de criminalitate organizată specializată în procurarea, distribuirea și comercializarea drogurilor. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că persoanele cercetate ar fi procurat droguri din străinătate, le-ar fi livrat la mai multe adrese din județele Sibiu și Cluj și ulterior le-ar fi comercializat pe raza județului Sibiu, acestea fiind bănuite inclusiv de acte de violență”, se arată în comunicatul Poliției Sibiu.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri electronice, bani și diferite cantități de masă vegetală susceptibilă să conțină substanțe cu efect psihoactiv.

Un număr de 60 persoane vor fi duse de polițiști, pentru audieri, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu.

Polițiștii de la Sibiu au fost sprijiniți în anchetă de specialiști în combaterea criminalității organizate din  cadrul Inspectoratelor de Poliție din Alba-Iulia,   Hunedoara, Vâlcea, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov, precum de reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și Centrului Chinologic Sibiu, luptători de acțiuni speciale din țară, precum și jandarmi din Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia