Tribuna
Comunicat de presa
Zeci de persoane au primit ajutor medical de la echipajele ISU Sibiu, în weekend
Zeci de persoane au primit ajutor medical de la echipajele ISU Sibiu, în weekend

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit, în weekend, pentru stingerea a șapte incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 94 de cazuri medicale. Alte 21 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit în municipiul Sibiu, pentru stingerea  a patru  incendii izbucnite la recipientele de colectat resturi menajere (tomberoane) pe str. Salcâmilor, str. Xenopol, str. Ceferiștilor și str. Frunzei.

De asemenea pompierii sibieni au intervenit în municipiul Sibiu, pe str. Barcelona  pentru lichidarea unui  incendiu izbucnit  la  un autoturism abandonat precum și pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul centralei unui imobil de locuit în localitatea Șaroș pe Târnave.

Salvatorii  sibieni au asigurat în această perioadă măsuri specifice din competență la Sala Transilvania cu ocazia Festivalului Ioan Macrea  precum și la meciul de fotbal desfășurat la Stadionul Municipal.

Totodată, siguranța cetățenilor privind apărarea împotriva incendiilor a fost asigurată, în acest sfârșit de săptămâna, de echipajele de salvatori prezente la o serie de evenimente cu public numeros.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia