Tribuna
Zborurile de pe Aeroportul Sibiu, suspendate până la finalul stării de alertă. Ce transmite WizzAir
Zborurile de pe Aeroportul Sibiu, suspendate până la finalul stării de alertă. Ce transmite WizzAir

Zborurile de pe Aeroportul Sibiu rămân suspendate până în 16 iunie, la finalul stării de alertă. Reprezentanții AIS spun că astfel se supun deciziei de la nivel național de suspendate a zborurilor pe teritoriul României, decizie care a fost prelungită până pe 16 iunie 2020 (inclusiv).

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au transmis că pasagerii care urmau să călătorească în perioada 1 – 16 iunie 2020 de pe Aeroportul Internațional Sibiu spre destinațiile de interes trebuie ca, pentru informații suplimentare și detalii cu privire la reprogramarea călătoriilor, să contacteze agenția sau compania aeriană emitentă.

 

WizzAir a comunicat oficial suspendarea zborurilor

 

Și operatorul aerian Wizz Air a anunțat încă de marți că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române.

Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege și rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia