Tribuna
PNL
Weekend pe ritmuri rock, în centrul orașului
Weekend pe ritmuri rock, în centrul orașului
ARTmania va aduce în acest sfârșit de săptămână nume mari ale industriei muzicale rock din lume.


Cel mai longeviv festival rock din Romania și una dintre mărcile cu cea mai îndelungată tradiție de pe scena culturală regională, ARTmania se va desfășura în perioada 26-27 iulie, la Sibiu.
Potrivit organizatorilor, prima seară de Festival va aduce pe scena din Piața Mare, cu începere de la ora 19, formațiile: Fjørt (Germania), Wardruna (Norvegia), Architects (Marea Britanie) și Dream Theater (SUA). În ultima seară vor concerta în cadrul evenimentului, de la ora 19, trupele: Möbius(Slovacia), Alcest (Franța), Madrugada (Norvegia) și Opeth (Suedia).
Pentru mai multe informații despre trupe și bilete puteți accesa următorul link https://artmaniafestival.ro/ro/
În aceeași perioadă, în paralel cu ARTmania Festival, se va desfășura East European Music Conference (25 – 27 iulie), o conferință dedicată industriei muzicale care îi aduce ca vorbitori pe unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști din industria europeană de profil. În cadrul acestei conferințe vor avea loc și mai multe evenimente muzicale în Piața Mică, vineri, 26 iulie, de la ora 13, și sâmbătă, 27 iulie, de la ora 10, în zona "Habitus". Accesul publicului la aceste concerte va fi gratuit.
În cadrul Festivalului ARTmania, organizatorii au pregătit publicului și alte evenimente alternative. Caravana TIFF și "Luna Plină International Film Festival" au pregătit cinefililor o serie de filme special selectate pentru a se potrivi cu profilul festivalului. Mai multe filme premiate internațional vor fi proiectate în cele două zile de festival în Galeria "Habitus" din Piața Mică, între orele 11 – 18, unde accesul este gratuit în baza brățării de festival, în limita locurilor disponibile.
Pentru pasionații și colecționarii de discuri de vinil va fi organizat în cadrul Festivalului evenimentul „Vinil Mania Sibiu 2019”. Acesta va avea loc în fiecare zi de festival, în spațiul "Habitus", din Piața Mică, între orele 11 – 19, și oferă vizitatorilor peste 800 de discuri de vinil din toate genurile, de la blues la punk, disco și pop și de la rock la jazz, soul si funk, hip-hop, rock psihedelic sau heavy metal.
Acesta este un proiect organizat de Asociația Culturală Artmania și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală 2019.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia