FITS 2024
Tribuna
Wedding Expo Sibiu în februarie la Redal Expo!
Wedding Expo Sibiu în februarie la Redal Expo!

În perioada 3-5 februarie 2023, la centrul expoziţional Redal Expo din Sibiu va avea loc Wedding Expo Sibiu, locul unde vizitatorii vor fi surprinși de noile trenduri și atracţii, aranjamente florale, rochii de mireasă, costume de mire, sonorizare, foto & video, dulciuri, logistică eveniment și multe alte oferte pentru nunta mult visată.

Cele mai importante companii locale și naţionale din industria nun-
ţilor au acceptat invitaţia organizatorilor de a fi prezenţi la această
ediţie a Wedding Expo Sibiu.

  • "Suntem plăcut surprinși și încântaţi de numărul mare de expozanţi care au ales să participe la eveniment și să vină în faţa vizitatorilor cu oferte tentante, noi tendinţe în domeniu precum și consiliere în organizarea mult așteptatului eveniment", a transmis Ioana Aldea, Project Manager Sibiu Expo & Events.

Wedding Expo Sibiu va avea loc la Redal Expo, un spaţiu expoziţional elegant, generos, proiectat și dezvoltat pentru astfel de evenimente.
Evenimentul se va desfășura în perioada 3-5 februarie 2023, iar programul de vizitare va fi între orele 10 și 19 în zilele vineri și sâmbătă, iar duminică expoziţia poate fi vizitată între orele 10 și 18. Intrarea este liberă.

Contact
Ioana Aldea
0799.767.676
Sibiu Expo & Events SRL


comentarii
1 comentarii

Scrieti pentru in anglia, s.u.a. canada sau australia????? uite ca baba marie nu stie ce scrieti si ce inseamna veddingu ala--
21.01.2023 18:59
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica