Tribuna
PNL
Webinarul "Despre droguri – pentru specialiști care lucrează cu adolescenți”, disponibil gratuit
Webinarul
© pagina de Facebook a Preventis

Asociația “Preventis” organizează joi, 6 august, între orele 15-16, un webinar gratuit pentru specialiștii care lucrează cu adolescenți și tineri din grupuri vulnerabile. Evenimentul va fi gratuit.

Webinarul va aborda următoarele subiecte: amploarea fenomenului și tipuri de droguri care se consumă în România, factori de risc asociați cu debutul/menținerea consumului la adolescenți, semne directe și indirecte de consum care pot fi observate, factori preventivi și proceduri de intervenție timpurie. Webinarul va fi susținut de asist. soc. Viorelia Bîrlădeanu – coordonatoarea programelor de prevenire a adicțiilor la Asociația “Preventis” (www.preventis.ro).

Participarea se face pe bază de înscriere, pe: https://forms.gle/awAoyeHt61nszMGM8
Cei înscriși vor primi invitația pe mail, în ziua webinarului.

Poți să participi dacă ești asistent social, psiholog, psihopedagog, părinte social, educator sau alt tip de specialist în contact direct cu adolescenți vulnerabili; lucrezi într-un ONG sau într-o instituție care asistă copii și adolescenți la risc; subiectul consumului de droguri a început să apară în discuțiile tale cu adolescenții; vrei să ai un rol activ în prevenirea și intervenția timpurie a problemelor asociate cu consumul de droguri la adolescenți.La cerere, se pot elibera adeverințe de participare”, spun organizatorii.

Preventis desfășoară de peste 15 ani activități de prevenire a dependențelor la copii și tineri, precum și activități de consiliere/terapie de familie pentru tineri care întâmpină dificultăți în acest domeniu. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia