Tribuna
PNL
VUNK și The Motans cântă la Cisnădie, de Zilele orașului
VUNK și The Motans cântă la Cisnădie, de Zilele orașului

Zilele orașului Cisnădie este o manifestare care ia amploare de la an la an, atrăgând alături de localnici, numeroși turiști. Organizatorii i-au obișnuit pe cisnădieni cu spectacole susținute de nume mari din show-biz-ul românesc, acest lucru repetându-se și în acest an. În perioada 19-21 iulie, în Parcul Măgura cisnădienii și oaspeții lor se vor bucura de muzică de bună calitate, dar și de alte momente artistice. 

Vineri, 19 iulie, în prima zi a manifestării, vor urca pe scenă, începând cu ora 16.00, Dominique Simionescu, Adrian Corlaciu, Aurel Gîță, Andrada and WTM Band, Grupul vocal Doruri Sibiene, Luana Prodea, Anca Mărginean, Daggu Project. 

Sâmbătă, de la ora 17.00, distracția continuă pe ritmuri populare cu Ansamblul Jidvei România și invitații săi speciali, Nineta Popa și Ionuț Fulea. De la ora 20.00 pe scenă va urca Raluka, apoi cei de la celebra trupă The Motanspromit un spectacol de zile mari. 

Duminică, în cea de-a treia zi, de la ora 17.00, Ansamblul Profesionist Cindrelul/Junii Sibiului  și invitații săi speciali Răzvan Năstăsescu, Ovidiu Homorodean, Daria Gâdea, Daniel Pop, Mariana și Adriana Anghel îi vor încânta pe cei aflați în Parcul Măgura. Vor urma Ionuț lângă, trupa Bambi, iar seara se va încheia incendiar cu trupa Vunk. Evenimentul va fi prezentat de  Emil Mitrache, cunoscut din serialul La bloc, pentru rolul Americanu. (D. B.)

comentarii
1 comentarii

Așa da spectacol bravo în comparație cu alte localități unde se țin spectacole de folk fără să fie pe placul tuturor.
Florin
17.07.2019 14:35
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia