FITS 2024
Tribuna
Vremea rămâne caldă până vineri, cu ploi și ninsori la munte
Vremea rămâne caldă până vineri, cu ploi și ninsori la munte
© Răzvan Negru

Temperaturile vor fi calde pentru această perioadă din an. Meteorologii sibieni spun că vor fi precipitații mixte slabe, dar maximele pot atinge și 10 grade în timpul zilei. Din weekend, vine frigul.

Luni, vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte slabe, favorizând condițiile de polei, iar la munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 6 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade. Noaptea și dimineața se va forma izolat ceață.

Marți, vremea va fi caldă, cu temperaturi diurne în creștere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii restrânse se vor semnala predominant ploi pe timpul zilei, mixte pe timpul nopții, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între -3 și 0 grade. Izolat se va forma ceață.

Miercuri, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor fi predominant ploi, iar la munte precipitațiile vor fi mixte, predominant ninsori pe creste. Izolat vor fi condiții de polei. Pe alocuri cantitățile de precipitații vor fi însemnate cantitativ, peste 10 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Joi, vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala predominant ploi, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 10 grade, iar cele minime între 1 și 2 grade.

Vineri și în weekend, vremea se va răci, devenind apropiată de normalul termic. Trecător se vor semnala precipitații mixte slabe, la munte ninsori slabe și în zonele joase se va semnala ceață.

comentarii
1 comentarii

Meteorologii nu mai stiu nici ei, saracii, ce spun. De mai bine de o saptamana astept sa vad si eu acele ninsori "considerabile" pe care le-au anuntat pentru Sibiu. Profesionalismul a disparut si din aceasta tagmă.
Costica R.
11.12.2023 08:31
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica