Tribuna
Vremea pe final de august: va fi tot cald, dar va mai da şi cu ploaie
Vremea pe final de august: va fi tot cald, dar va mai da şi cu ploaie
Finele lui augusr va fi, meteorologic vorbind, cam pe aceleaşi coordonate cu ce a fost pe parcursul întregii luni. Adică va fi cald. Nu chiar super-canicular, dar cam 33 de grade maxima, desigur, la umbră. Va fi şi ceva ploaie, mai mult averse cu descărcări electrice. Deci vremea de varp caldă va continua, chiar dacă nu aşa deşertic-uscată cum ne-am obişnuit.

Luni, vremea va fi călduroasă și instabilă după-amiaza și seara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza când local mai ales în zonele de munte se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice și vor fi condițiide grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul județului.

Marţi, vremea se menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după-amiaza, când pe arii restrânse, la munte și izolat în rest, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 de grade, iar cele minime între 13 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul județului.

Miercuri, vremea se menține călduroasă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Izolat, la munte, după-amiaza, vor fi condiții de averse de ploaie însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între30 și 33 de grade, iar cele minime între 13 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul județului.

Joi, vremea se menține călduroasă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Izolat după-amiaza în zona de munte vor fi condiții de averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 de grade, iar cele minime între 13 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul județului.

În weekend, vremea va fi caldă pentru acestă dată, temperaturile marcând o ușoară scădere față de zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după-amiaza când pe arii restrânse la munte se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 31 de grade, iar cele minime între 12 şi 16 grade.

Prognoza meteo ne-a fost oferită de meteorologii Adrian Pașol, şi Eugen Mihuleț, de la CMR Transilvania Sud Sibiu. (D.C.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia