Tribuna
PNL
Vremea nu renunță la ifose: săptămână cu vijelii, ploi, trăznete și maxime plăpânde!
Vremea nu renunță la ifose: săptămână cu vijelii, ploi, trăznete și maxime plăpânde!

Prognoza meteo pentru săptămâna care urmează anunță zile cu temperaturi mai mici decât normalul acestei perioade și frecvente averse de ploaie, descărcări electrice și chiar vijelii. Temperaturile maxime vor trece însă de 20 de grade Celsius, în vreme ce temperaturile minime pot coborî și la 6 grade Celsius.

 

 

Luni

          Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului care trecător pot lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar local cantitățile de precipitații vor depăși 15-25 l/mp și pe arii restrânse sau prin acumulare 40-50 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare însoțind aversele. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 grade, iar cele minime între 10 și 12 grade.

 

Marți

          Vremea va fi în general instabilă și ușor mai rece decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros în timpul zilei, când pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare însoțind aversele, care trecător pot lua și aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 8 grade. Izolat, dimineața, se va semnala ceață.

 

Miercuri

          Vremea va fi ușor mai rece decât normalul termic al perioadei și în general instabilă după-amiaza și seara. Cerul va fi variabil, temporar noros și local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 21 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade. Izolat, dimineața, vor fi condiții de ceață.

 

Joi

          Vremea va ușor mai rece decât normalul termic al perioadei și în general instabilă după-amiaza și seara. Cerul va fi variabil, temporar noros și local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, însoțind aversele. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade. Izolat, dimineața vor fi condiții de ceață.

 

Vineri și în week-end

          Vremea va ușor mai rece decât normalul termic al perioadei în prima zi, apoi se va încălzi treptat de la o zi la alta. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și mai ales după-amiaza și seara, local, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia