Tribuna
Vremea bună începe din 1 mai! Meteorologii anunţă 28 de grade Celsius în Sibiu
Vremea bună începe din 1 mai! Meteorologii anunţă 28 de grade Celsius în Sibiu

De luni, 1 mai, vremea va intra într-un proces de încălzire. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare în cursul zilei, când pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de decărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 grade, iar cele minime între 7 și 9 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.

Marţi, meteorologii anunţă că vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după-amiaza când pe arii restrânse, mai ales la munte se vor semnala averse în general slabe de ploaie, însoțite de decărcări electrice Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, mai ales în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.

Miercuri, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după-amiaza mai ales în zona de munte, unde se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate mai ales în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 grade, iar cele minime între 9 și 12 grade.

Joi, vremea se menține caldă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 grade, iar cele minime între 10 și 12 grade.

Vineri şi în weekend, vremea va deveni în general instabilă și mai ales după - amiaza se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia