Tribuna
Sevis
Vreme ploioasă la începutul săptămânii. Treptat, temperaturile se vor apropia de 30 de grade, la Sibiu
Vreme ploioasă la începutul săptămânii. Treptat, temperaturile se vor apropia de 30 de grade, la Sibiu

Vremea va fi rece și în general instabilă, la începutul săptămânii. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse se vor semnala averse de  ploaie, ce pot fi însoțite izolat și de descărcări electrice. Pe creste, trecător precipitațiile vor fi mixte sau cu măzăriche. Local  în  zona  montană  cantitățile  de  apă  vor  depăși  15-20  l/mp  și  izolat  25  l/mp.  Noaptea  aria  și  intensitatea precipitațiilor se va mai restrânge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale mai ales la munte, cu rafale în general de 50-70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 19 grade, iar cele minime între 8 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Marți, vremea se va încălzi față de ziua precedentă și va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local în zonele de munte și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse și descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va continua să se încălzească, devenind relativ caldă și va fi ușor instabilă ziua. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 11 și 14 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi relativ caldă și ușor instabilă după-amiaza mai ales în zonele montane. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când local în zonele montane și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări izolate însoțind aversele. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade.

Vineri și în weekend, vremea va fi caldă și în general instabilă. Local și temporar mai ales după-amiaza și seara se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vor fi condiții de grindină.

comentarii
1 comentarii

Averse de ploaie? A, vaaai!
Ion
14.06.2021 07:22
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia