Tribuna
PNL
Vreme frumoasă în Săptămâna Patimilor și de Paști, la Sibiu
Vreme frumoasă în Săptămâna Patimilor și de Paști, la Sibiu

Luni și marți vom avea temperaturi ușor scăzute și ploi. De miercuri, începe să se încălzească, iar de Paști, temperaturile trec de 25 de grade.

Meteorologii anunță că luni vremea se va răci ușor față de cum a fost în weekend. Cerul va fi noros și local se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. La munte precipitațiile vor fi mixte, predominant ninsori ziua la peste 1600 m iar noaptea și la altitudini mai joase. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări locale în partea a doua a zilei de 55-65 km/h, mai ales în sudul județului, și de peste 80-90 km/h la munte, viscolind și spulberând zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade.   La munte se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi normală termic pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse va ploua. Local la munte, precipitațiile vor fi mixte, predominant ninsori ziua la peste 1600 m iar noaptea va ninge trecător și la altitudini joase. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale, mai ales la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 15 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade. 

Miercuri, vremea se va încălzi și va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare în cursul dimineții când izolat mai sunt condiții de precipitații mixte slabe la munte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale, mai ales la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 22 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.  

Joi, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale la munte și în sudul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 26 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi caldă și frumoasă în prima zi a intervalului apoi se va răci și va deveni instabilă.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia