Tribuna
Vreme deosebit de rece săptămâna aceasta în Sibiu
Vreme deosebit de rece săptămâna aceasta în Sibiu
© Razvan NEGRU

Temperaturile maxime nu vor depăși 15 grade Celsius, săptămâna aceasta, iar nopțile vor fi reci.

Luni, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii relativ extinse va ploua, iar la munte, la peste 1600 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și  moderat, cu intensificări  locale ziua, cu rafale ce vor depăși temporar 45-55 km/h, iar în zonele înalte de munte 70-80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Marți, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, temporar noros. Local va ploua, iar la munte pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte, ninsori în zonele înalte. Pe arii restrânse, în zonele montane, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei, temporar până la tare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Miercuri, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, temporar noros și local va ploua. La munte pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte, ninsori în zonele înalte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Joi, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse va ploua, iar la munte local se vor semnala precipitații mixte, ninsori în zonele înalte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi rece pentru această perioadă, dar temperaturile vor fi în creștere de la o zi la alta. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe, iar la munte în zonele înalte precipitațiile vor fi și mixte în prima parte a intervalului.


comentarii
4 comentarii

Un filosof care a fost și ministru de Externe afirmă că Ucraina trebuie să cedeze teritoriile care nu-i aparțin statelor de la care au fost luate: România, Polonia, Ungaria și Rusia

Profesorul Andrei Marga, fost ministru de Externe și fost rector al Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, este de părere că Ucraina se află în „frontiere nefirești” și trebuie să cedeze teritorii României Poloniei, Ungariei și Rusiei.

„Suntem într-o situație absolut specială și o supun cu toată răspunderea, Ucraina este în frontiere nefirești. Ea trebuie să cedeze teritorii Ungariei - Transcarpatia, Poloniei - Galiția, României - Bucovina (plus Ținutul Herța, sudul Basarabiei și Insula Șerpilor - n.n.) și Rusiei - Donbasul și Crimeea. Sunt teritorii ale altor țări. Ne cramponăm, va fi conflict.”, a spus Marga.

„Să fim foarte limpezi, cât timp nu se rezolvă printr-o discuție și cu America și cu Rusia, Germania, Ucraina și cu China și nu se va ajunge la un acord, nu va fi liniște în Europa. Nefiind liniște, democrația va suferi”, a afirmat Andrei Marga, răspunzând unei întrebări pe tema războiului din Ucraina.

„Acolo mai e mult până la democrație, acolo la ora actuală partidele sunt interzise, televiziunile sunt sub controlul uneia dintre ele. Acolo sunt oameni foarte bogați care pleacă cu banii din țară. O țară din care marea parte a oamenilor pleacă cu bani, cu tot, n-are cum să fie nici democrație, nici dezvoltată”, a mai precizat fostul rector.

Andrei Marga a mai spus că ”România nu are ce căuta în acest război”, susținând că țara noastră ”are toate resursele să nu sufere cu criza energetică”, citează Ziare.com.
Alte stiri
18.09.2022 13:09
Andrei Marga nu a fost doar ministru al Educației?
18.09.2022 13:28
Andrei Marga, fost ministru de Externe și al Educației, continuă șirul afirmațiilor controversate susținând că acestea reprezintă adevărul istoric.

Detalii pe ziare.com ora 11:35
Alte stiri
18.09.2022 20:13
De vina e doar Chiselita pt. vremea asta rece!
19.09.2022 23:34
Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA