Tribuna
Vreme caldă la mijloc de septembrie. De vineri, temperaturile scad
Vreme caldă la mijloc de septembrie. De vineri, temperaturile scad
© Razvan NEGRU

Vremea va fi în general frumoasă și relativ caldă pentru această dată din calendar. Luni, în Sibiu, cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după amiaza când izolat la munte se vor semnala ploi slabe ce pot fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 12 grade. Dimineața izolat vor fi condiții de ceață în zonele joase.

Marți, vremea va fi ușor instabilă după-amiaza și prima parte a nopții în zona montană și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local în zona de munte și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse de ploaie însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade.

Miercuri, vremea se menține ușor instabilă după-amiaza și seara în zona montană și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local în zona de munte și pe arii restrânse în rest se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, însoțite izolat de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață în zonele joase.

Joi, vremea se menține ușor instabilă și relativ caldă. Cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii restrânse, cu precădere în zona de munte se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, însoțite izolat de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade.

Vineri și în weekend, vremea va fi instabilă și se va răci. Temporar se vor semnala ploi moderate cantitativ ce vor avea și caracter de aversă, însoțite de intensificări ale vântului și izolat de descărcări electrice.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

VISA MEDICA

E-pneu

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
Licitatie publica

accentmedia