Tribuna
PNL
Vrei să faci economie? Green Seiro are soluția: panouri solare fotovoltaice!
Andra MARINESCU
2419 vizualizari
Vrei să faci economie? Green Seiro are soluția: panouri solare fotovoltaice!

Oricine își dorește să aibă independență. Iar când vine vorba despre cea energetică și despre economia banilor, Green Seiro are soluția. Compania, înființată la începutul anului 2013, se ocupă de consultanța, furnizarea și montarea panourilor solare fotovoltaice și a turbinelor eoliene.

Punctele forte ale companiei le reprezintă serviciile de înaltă calitate și produsele de ultimă generație, toate îmbinate cu profesionalismul și seriozitatea firmei ce urmărește inovație.

"Întotdeauna punem accent pe seriozitatea în muncă și dăm tot ce este mai bun pentru buna funcționare a lucrurilor. De fiecare dată, când fixăm un termen, ne ținem de el. Nu ne place să întârziem. Face parte din etica firmei să ne ținem de termenele fixate. Toți angajații contribuie la buna funcționare a companiei și își dau tot interesul să vină mereu cu ceva nou. Pentru noi, fiecare proiect este important, indiferent de dimensiunea sistemului. Fie că vorbim de un singur panou montat la o cabană în vârf de munte sau de parcuri de sute, chiar mii de module fotovoltaice, absolut toate instalațiile au câte o poveste în spate, poveste de care ne vom aminti cu drag peste ani și ani. Toate proiectele ne reprezintă și suntem mândri de ceea ce am realizat până acum", spun membrii companiei Green Seiro.

De ajutor oamenilor care își doresc să își instaleze astfel de sisteme este programul "Casa Verde". Acesta urmărește instalarea de panouri fotovoltaice și a apărut ca o încercare comună a AFM-ului și a Guvernului de a ajuta la diminuarea emisiilor de substanțe nocive ce apar în timpul procesului de producție a energiei electrice prin surse considerate convenționale, cum ar fi termocentralele sau centralele nucleare, prin injecția energiei produse în surplus de către sistemele casnice în rețeaua națională.

De acest program pot beneficia, momentan, 30.000 de persoane fizice cu cetățenie română, cu locuințe racordate la rețea și care își doresc să devină prosumatori. În viitorul apropiat, "Casa Verde" se va extinde și către locuințele aflate în zone defavorizate (la cel puțin doi kilometri distanță de cea mai apropiată sursă de curent, potrivit ghidului publicat pe site-ul afm.ro), prin instalarea de sisteme fotovoltaice cu stocare în acumulatori, explică Green Seiro.

Informații detaliate despre activitatea companiei se găsesc pe site-ul oficial www.greenseiro.ro și pe pagina de Facebook, www.facebok.com/greenseiro.ro. De asemenea, detalii pot fi cerute și la numărul de telefon 0729 101 010.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia