Tribuna
Vrei maşină electrică sau hibridă nouă cu credit garantat de stat? Ce a decis astăzi Guvernul!
Vrei maşină electrică sau hibridă nouă cu credit garantat de stat? Ce a decis astăzi Guvernul!

Programul "Prima maşină" a fost modificat şi completat, iar Guvernul a făcut publice noile condiţii. Cei interesaţi vor putea cumpăra şi maşini electrice sau hibride noi, spune purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

  • "Guvernul a adoptat astăzi în şedinţă modificări şi completări aduse programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, este vorba despre programul aprobat prin OUG 66/2014. După cum ştiţi, programul are ca obiectiv principal facilitarea accesului persoanelor fizice la achiziţionarea unui autoturism nou, prin contractarea de credite garantate de stat. Pot fi cumpărate următoarele tipuri de autovehicule noi: clasice cu sistem de propulsie termic, hibrid şi full electric", a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, potrivit digi24.

Modificările aduse legislaţiei permit persoanelor fizice să cumpere o maşină nouă chiar dacă au mai deţinut anterior un astfel de autoturism. 

  • "Se elimină aşadar obligativitatea declaraţiei pe proprie răspundere a beneficiarului că nu a mai avut în proprietate un autoturism nou, o condiţie existentă înainte de modificări în cadrul programului 'Prima maşină'", a precizat Nelu Barbu, la finalul şedinţei de Guvern de marţi.

Purtătorul de cuvânt al Executivului spune că actul normativ aprobat de Guvern prevede şi „acceptarea eco-bonusurilor şi a eco-tichetelor acordate în cadrul programelor 'Rabla' şi 'Rabla Plus' pentru achitarea avansului minim obligatoriu".

comentarii
1 comentarii

deci trebuie subventionati cu banii statului - adica ai cetatenilor platitori de taxe - tot cei care isi iau 3-4 masini noi de zeci de mii de euro, ca doar ei sunt oropsitii soartei pe pamant romanesc, nu cel care strange bani 5-10 ani sa-si ia Logan nou !
ca de obicei discursul celor de la putere e una si ce implementeaza e alta.

la fel ca daddy patrihotul "roman adevarat si crestin" care se jura in 2016 ca intr-un an de zile vor fi construite cateva spitale regionale din care unul "gigant, după modelul AKH Viena", dar "mai mare" în București !!!
si acum surpriza: e internat la o clinica privata a unor straini de aia rai, cu medici probabil educati cu burse platite de soros in timp ce oamenii de rand mor ca fraierii cu sutele in spitalele publice din cauza infectiilor si lipsei medicamentelor, aparaturii si vaccinurilor !
el de ce nu a asteptat 6 luni pentru un RMN ca restul romanilor ?

curat murdar ca si partidul !!!
psd e partid social nu ?
19.03.2019 21:32
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia