Tribuna
Vom circula pe pe tronsonul 3 al Autostrăzii Sibiu – Orăştie la sfârşitul verii
Vom circula pe pe tronsonul 3 al Autostrăzii Sibiu – Orăştie la sfârşitul verii

Circulaţia pe autostrada Orăştie-Sibiu va fi reluată în august-septembrie, după refacerea tronsonului care a fost demolat din cauza fisurilor, între Sălişte şi Cunţa, a anunţat, duminică, la Pro TV, ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Finanţarea acestor lucrări se va realiza pe garanţia de bună execuţie depusă de constructor, în sumă totală de 90 de milioane de lei.

"Lucrările de reparaţii şi de refacere a zonei demolate se vor finaliza până în lunile august — septembrie, când se va relua circulaţia pe autostrada Orăştie-Sibiu, iar în decembrie vom avea şi rezultatele finale ale expertizei pe eventualele zone unde se va interveni fără demolare. Până la mijlocul anului următor va exista un al treilea contract care prevede spaţii de servicii şi rigole, dar care nu ţin de circulaţie, iar până în 2017 se vor termina şi aceste lucrări şi autostrada va fi completă. Însă, deschiderea circulaţiei pentru demolarea de acum va avea loc în august-septembrie pe Orăştie-Sibiu", a explicat ministrul. 

Foto: Arhiva Tribuna


comentarii
2 comentarii

bancu-i nou
da prostu-i vechi
ardeo
28.02.2016 21:27
Ce vrajeala....mai taiati...poate in 2030!!!
josepf
29.02.2016 00:26
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA