Tribuna
SEVIS
Volumul „Povestiri din suflet de copil”, lansat de cea mai tânără scriitoare din Sibiu
Liuba STARII
912 vizualizari
Volumul „Povestiri din suflet de copil”, lansat de cea mai tânără scriitoare din Sibiu

“Povestiri din suflet de copil” este o carte apărută anul trecut la editura Virgo eBooks Publishing, o realizare a Ruxandrei Orga-Dumitriu, elevă în clasa a VI-a la Școala Regina Maria din Sibiu. Aceasta cuprinde 21 de povești ilustrate, scrise între opt și 11 ani, care surprind prin profunzimea gândirii și a simțirii ei, precum și prin valorile promovate.

Poveștile Ruxandei sunt apreciate de adulți și copii, pentru că au puterea de a porni imaginația și de a înduma pe calea bunătății, iubirii, adevărului și dreptății. Cartea este în prezent disponibilă în librăriile din țară, Ruxandra devenind astfel cel mai tânăr autor român a cărui carte este preluată de un prestigios lanț de librării.

“‘Povestiri din suflet de copil’ este o colecție minunată de povestioare scrise între opt și 11 ani. În fiecare dintre ele, fără excepție, veți afla, deoptorivă copii și adulți, ceva care o să vă încânte sufletul, o să vă aprindă imaginația sau o să vă îndrume pe calea bunătății, iubirii, adevărului și dreptății. Intrați, așadar, cu încredere și nerăbdare în fermecătoarea lume a Ruxandrei. Va fi dragoste la prima vedere, dar și iubire pe viață. Pentru că toate povestioarele sunt izvorâte nu dintr-un suflet de copil, ci dintr-un minunat suflet de copil.Fericită este familia în care se naște un astfel de copil și binecuvântat este viitorul unui neam în care există astfel de tinere vlăstare pline de exuberanță și curaj creator”, spune părintele Cătălin Dumitrean.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia