Tribuna
Volumul „Copia Carbon”, lansat la Biblioteca ASTRA
Volumul „Copia Carbon”, lansat la Biblioteca ASTRA

Volumul “Copia Carbon” va fi lansant miercuri, 13 aprilie, de la ora 18, la Biblioteca Județeană Astra. Volumul este semnat de Sebastian Sifft.

Evenimentul este organizat de Editura Humanitas și Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu. Cu acest prilej, invitat în dialog cu autorul va fi Radu Vancu, poet, prozator și universitar sibian.

Publicat în anul 2021, în colecția „Scriitori români contemporani” a Editurii Humanitas, romanul lui Sebastian Sifft s-a aflat pe lista scurtă de nominalizări ale juriului național pentru Premiul Uniunii Europene pentru Literatură.

„Alex lucrează la o firmă de lobby. Livia face voluntariat la un ONG. Sunt expați, stabiliți la Bruxelles. În timpul unei excursii la Marea Mediterană, o întâmplare le bulversează viața.  Degradarea survine lent, este inevitabilă, iar practicile cotidiene ale indiferenței devin din ce în ce mai evidente”, se arată în descrierea volumului.

Publicul este așteptat la eveniment miercuri, 13 aprilie, în Foaierul bibliotecii publice sibiene (str. George Barițiu, nr. 7, sediul nou, parter), de la ora 18.

 

 


comentarii
1 comentarii

Pare interesant, dar imi piere cheful daca il va prezenta marele formator de opinie si lobbyst vaccinist!
11.04.2022 21:26
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA