Tribuna
Vizite mai rare la service-ul auto, pentru locuitorii din Cisnădioara și turiști. Șase străzi au fost asfaltate
Vizite mai rare la service-ul auto, pentru locuitorii din Cisnădioara și turiști. Șase străzi au fost asfaltate

Localnicii din Cisnădioara și turiștii care vin aici își vor rări vizitele la atelierele de reparații auto. Primăria orașului Cisnădie a finalizat lucrările de asfaltare pe șase străzi din Cisnădioara. Este vorba despre strada Cireșilor, Strada Mărului, Strada Pinului, Strada Râului, Strada Valea Luminoasă, Strada Bisericilor, investiția derulându-se cu fonduri de la bugetul local. Infrastructura rutieră din Cisnădioara se află de mai multă vreme în atenția administrației locale cisnădiene.
În primă fază s-a dorit asfaltarea străzilor după introducerea rețelelor de apă și canalizare, de catre Apa Canal Sibiu S.A. prin P.O.I.M. – Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, dar ulterior s-a ales formula modernizării în așa fel încât să se asigure un acces mult mai bun, iar la momentul introducerii conductelor să se poată interveni fără probleme. Astfel, pe cele șase străzi din Cisnădioara se va putea circula mult mai ușor, iar după ce vor fi introduse rețelele de apă și canalizare se va extinde partea asfaltată a drumurilor. 
Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, spune că „Am ales să asfaltăm aceste drumuri pentru ca locuitorii din Cisnădioara să poată circula în condiții mult mai bune, iar după ce vor fi încheiate lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, să finalizăm total investiția. În plus, Cisnădioara e și o destinație căutată de turiști, iar pentru a face zona mai atractivă era normal să le oferim oaspeților condiții de acces mai bune.”

 

comentarii
2 comentarii

Cu mențiunea ca unele străzi sunt asfaltate parțial, unele maximum 50% din lungime.... Eh! Ca la noi. Sa creadă d-lui ca va fi votat la viitoarele alegeri.
Localnic
23.09.2018 18:31
Străzi fără trotuare și rigole de scurgere! Așa se lucrează! Degeaba ne mai mîndrim că suntem Din Ardeal! Dumnezeu cu mila!
Un sibian
25.09.2018 17:49
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia