Tribuna
"Visul", în expoziţie

"Am avut întotdeauna o atracţie aparte faţă de obiectele simple de care ne lovim aproape tot timpul, voluntar sau involuntar, care de multe ori nu ne spun nimic, de parcă pur şi simplu ar fi invizibile. Am căutat altceva la aceste obiecte, să le explorez mai mult decât utilitatea, am încercat să le dezvălui într-o altă lumină decât cea pe care o au deja, să le aşez într-un alt context. În încercarea de a descoperi mesajele pe care le transmit aceste obiecte, am explorat trei ipostaze, date de transpunerea în trei dimensiuni diferite: dimensiunea personală, dimesiunea timpului şi cea a visului". Aceasta este ideea de la care tânărul artist avrigean Claudiu Toma Nicodin a pornit în realizarea expoziţiei sale "Visul", o expoziţie de sculptură în care piatra se îmbină cu metalul pentru a ne prezenta altfel o carte sau un ceasornic, aşezate pe o pernă.
Claudiu Toma Nicodin este absolvent al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca. A participat la tabere de sculptură la Sibiu şi în alte oraşe ale ţării, precum şi la şase expoziţii colective. În anul 2003, Galeriile de Artă din Sibiu au găzduit prima sa expoziţie personală.
Vernisajul are loc luni, 7 decembrie, ora 18, la Centrul Cultural "Habitus" din Sibiu, Piaţa Mică nr. 4 (subsolul Bisericii Catolice). Expoziţia poate fi vizitată până în 14 decembrie. (MS)
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA