Tribuna
Virozele au suspendat, din nou, orele. 230 de elevi și preșcolari nu au mers, vineri, la cursuri
Virozele au suspendat, din nou, orele. 230 de elevi și preșcolari nu au mers, vineri, la cursuri
© Arhiva TRIBUNA
Cursuri suspendate la școlile din județul Sibiu au fost și vineri, din cauza gripei și a virozelor. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, au fost raportate, la nivelului județului, în rândul elevilor, 142 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2400 de cazuri de viroză.


Astfel, vineri, cursurile au fost suspendate la Grădinița cu Program Prelungit ”Phantasia Kindergarten” Sibiu, la grupa mică ”Fluturașii” de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 Sibiu, la clasele pregătitoare E, a II-a A, a II-a C și a VII-a D de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasa pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu și la clasele a a I-a B și a VIII-a B de la Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie.
În total, 230 de elevi și preșcolari nu au mers la ore, vineri, din cauza virozelor.
Conform IȘJ Sibiu, cele mai afectate unități de învățământ, unde s-au înregistrat suspiciuni de gripă și viroze, vineri, au fost: Școala Gimnazială Roșia - 120, Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu, Colegiul Național "Octavian Goga" Sibiu - 102, Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copșa Mică - 101 și Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu - 97. (A. M.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia