Tribuna
PNL
Vineri, ultima zi de înscrieri la cercuri din cadrul Palatului Copiilor Sibiu
Liuba STARII
958 vizualizari
Vineri, ultima zi de înscrieri la cercuri din cadrul Palatului Copiilor Sibiu

Tinerii care vor să se implice în activitățile extrașcolare din cadrul Palatului Copiilor Sibiu pot să se înscrie online până în 18 septembrie. În contextul situației epidemiologice și pentru a păstra distanța fizică în sălile de curs, numărul locurilor va fi limitat, iar grupele se vor forma în ordinea înscrierilor.

Înscrierile se fac online pe: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScd_mrpVEn3Roq_T4cq0ZpAxXsHLXfuLMVIVGaC4tksrptfGQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Prin completarea formularului părinții își asumă respectarea următoarelor reguli: “Deplasarea spre/dinspre Palatul Copiilor Sibiu spre casă, se va face respectând regulile de circulație în vigoare. Se vor traversa străzile doar prin locurile marcate în acest sens, respectând culoarea semaforului pentru pietoni; nu se va călători pe scările sau părțile exterioare ale mijloacelor de transport în comun etc. Elevii, care sunt însoțiți de părinți, vor fi conduși doar până la intrarea în incinta Palatului. Accesul în instituție al însoțitorilor este strict interzisă. Copiii care sunt însoțiți de părinți, bunici, alte rude sau prieteni de familie, vor fi învățați să nu părăsească Palatul neînsoțiți și să-și aștepte însoțitorul.Pentru evitarea posibilităților de accidentare în incinta Palatul Copiilor Sibiu, se vor respecta, cu strictețe, următoarele reguli: nu se va umbla, sub niciun motiv, la instalația electrică. Defecțiunile sesizate la funcționarea aparatelor electrice din dotarea cercului, vor fi anunțate profesorului;  instalațiile sanitare vor fi folosite, în mod corespunzător și civilizat, doar de către copii, nu și de către părinți/aparținători; este interzisă alergarea în interiorul clădirii, precum și desfășurarea oricărui joc ce presupune mișcare, atingere între copii sau zgomot; deplasarea în curte și pe scări se face cu atenție; nu este admisă cățărarea pe garduri/balustrade/bănci/în copaci.Palatul Copiilor Sibiu este degrevat de orice responsabilitate în situația producerii unui accident cauzat de nerespectarea normelor respective”.

Oferta educațională

În cadrul Palatului Copiilor Sibiu funcționează numeroase cercuri, printre care: Aeromodele (clasa III-XI), Anticipație științifică (clasa II-XI), Cermică (clasa CP-XI), Cultură și civilizație engleză (clasa III-XII), Cultură și civilizație franceză (clasa II-XII), Cultură și Civilizație românească/ Germană (clasa III-XII), Cultură și civilizație greacă (clasa IV-XII), Dans Popular (clasa II-VII), Ecoturism, Origami, Atelier de Creație (clasa I-XII), Electronică (clasa IV-XII), Informatică, Comunicare și atitudini (clasa I-XII), Carting (clasa I-XII), Matematica aplicată în tehnica de calcul, Programare (clasa III-X), Muzică populară instrumentală, Muzică ușoară (clasa II-X), Muzica ușoară (clasa II-X), Navomodele (clasa II-XII), Pictură-Desen (clasa CP-XII), Teatru de revistă, dans modern, balet (clasa II-XII).

 

 

 

 

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia