Tribuna
VIDEO. Stadionul Municipal Sibiu la standarde UEFA. Constructorul pregătește graficul pentru lucrări
Sorana MAIER
4509 vizualizari
VIDEO. Stadionul Municipal Sibiu la standarde UEFA. Constructorul pregătește graficul pentru lucrări

Reprezentanții constructorului și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul pentru modernizarea Stadionului Municipal și va monitoriza lucrările au fost în prezenți zilele acestea în teren, unde au discutat pe tema graficului de lucrări. Stadionul din Sibiu va fi adus la standarde UEFA, cu o investiție de 136 de milioane de lei, având termen de finalizare 18 luni. 

În această etapă, ultima din modernizarea Stadionului Municipal Sibiu este prevăzută construcția unei tribune oficiale, cu subsol, parter și 3 etaje. La subsolul tribunei va fi o parcare pentru vehicule de urgență și siguranță, mașinile sportivilor, antrenorilor și oficialilor care participă la jocuri, iar la parter vor fi amenajate spații pentru sportivi (vestiare), spații tehnice, o parte din birourile administrative, o sală de conferințe, cabinete medicale și zonele de acces pentru public, media și spectatori.

La etajul I se vor amenaja accesul pentru spectatori, un spațiu pentru media, spații de alimentație publică și de prim ajutor, la etajul II va fi amenajat spațiul VIP, iar la etajul III se va amenaja masa presei și a comentatorilor TV, două studiouri TV și camera de control a Stadionului.

În această tribună vor fi create trei platforme pentru camere de televiziune, așezate în conformitate cu cerințele UEFA.

Construcția peluzei sud cu parter și un etaj prevede la parter – o sală de box, centralele termice și tratare a aerului, spații tehnice, vestiare și o spălătorie și la etajul I – accesul pentru spectatori, spații de alimentație publică și de prim ajutor.

Construcția peluzei nord prevede la parter o parcare pentru autoturisme și la etajul I spațiul pentru spectatori, spații pentru alimentație publică și de prim ajutor.

Constructorul va realiza și acoperișul, modernizării sălii de atletism de sub tribuna existentă, amenajarea rețelelor de utilități și a altor dotări, între care instalații pentru iluminarea nocturnă, un sistem de sonorizare, un sistem de supraveghere video, tabele de scor electronice, instalații electrice, sanitare, de protecție și stingere a incendiilor, termice, de gaze naturale, de telecomunicații, de apă și canalizare, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, în toate corpurile de construcție și dotarea spațiilor interioare.


comentarii
3 comentarii

cetatean
24.08.2020 07:01
Exact asta era ultima problema de rezolvat in vremurile astea, stadion UEFA.
Stadion = zgomot, este mai bine sa il construiasca afara din oras, aici nu sunt suficiente locuri de parcare si va fii destul de deranjant pentru locuitorii din zona, oare cineva din primarie stie cam cat zgomot in decibeli o sa produca stadionul ? Oare vecinii o sa fie de acord ?
c-asa-i in fotbal
24.08.2020 08:38
Despre stadiul in care se află clădirea în ruină care găzduia odată restaurantul Bolta Rece de ce nu scrieți niciun cuvânt?
Siby
24.08.2020 12:20
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia