Tribuna
Jidvei
VIDEO. Primăria Sibiu dezinfectează băncile, locurile de joacă și parcurile. Dar ne îndeamnă: Stați acasă!
Sorana MAIER
4330 vizualizari
VIDEO. Primăria Sibiu dezinfectează băncile, locurile de joacă și parcurile. Dar ne îndeamnă: Stați acasă!

Primăria Sibiu a început să dezinfecteze mobilierul urban și locurile de joacă din oraș, dar recomandă populației să fie prudentă și să rămână acasă.

„Pe lângă dezinfecția zilnică, cu detergent cu biocid, a mobilierului urban, a locurilor de joacă și workout și a stațiilor de autobuz, Primăria Sibiu a realizat în 19 martie o dezinfecție suplimentară cu substanța dezinfectantă Bionet a acestor spații de utilitate publică. Chiar dacă ne facem datoria și facem aceste dezinfecții, vă recomandăm să nu ieșiți în aceste spații publice, pentru protecția dumneavoastră și a celor dragi”, potrivit reprezentanților administrației locale.

Serviciul Salubrizare realizează zilnic dezinfecția mobilierului urban, a locurilor de joacă și a echipamentelor de workout cu detergent biocid pe bază de clor, așa cum este recomandat de Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, iar de săptămâna trecut face această acțiune și în stațiile de autobuz. 
În acest week-end, Primăria Sibiu a făcut, cu ajutorul unui operator autorizat, o dezinfecție a mobilierului stradal, a locurilor de joacă, a stațiilor de autobuz cu substanța dezinfectantă Bionet A15. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia