Tribuna
VIDEO: O sibiancă este cercetată penal pentru că a furat o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată într-o farmacie
VIDEO: O sibiancă este cercetată penal pentru că a furat o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată într-o farmacie

O femeie din Sibiu a furat, dintr-o farmacie din Sibiu, o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată de către un bărbat. Potrivit polițiștilor, joi, în jurul orei 15.30 o femeie și-a însușit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului.

Borseta conținea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, pașaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, patru carduri bancare, 12.000 de euro și 4.000 de lei.

Bărbatul a depus plângere la Poliție, iar anchetatorii au descoperit, cu ajutorul unor camere de supraveghere, că borseta a fost luată de o femeie cu vârsta de aproximativ 55 – 70 de ani.

La scurt timp după ce polițiștii au făsut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere, femeia a fost demascată. O persoană a sunat la Poliție, vineri, cu informații despre femeia surprinsă de camerele de luat vederi.

Este vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani.

Conform Poliției Sibiu, la locuința acesteia a fost găsită o parte din bani. Borseta, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri din apropierea imobilului în care locuiește femeia. Femeia le-a spus polițiștilor că a aruncat bunurile după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă.

Astfel, au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare, precum și suma de aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei.

Femeia e cercetată pentru însușirea fără drept a bunului găsit.


comentarii
3 comentarii

Numai un smecher sau unul cu pensie speciala umbla cu atatia bani numerar la el.Ar trebui ca Politia sa il intrebe de provenienta banilor, nu sa se lege de o biata sarantoaca care risca sa faca si parnaie pentru un idiot care a "lasat" borseta infarmacie.Daca ai pierdut un lucru e bun pierdut.
xxx
19.12.2021 00:47
Dacă îți pierdeai tu borseta,nu mai gândeai asa!!!
xx
19.12.2021 10:53
Mai xx ,cine umbla cu aproape 13000 euro la el, o fi unul ca tine.Normal ai 200 pana la 500 euro(sau lei) la tine iar restul ii tii acasa si mai sigur in banca.
yyy
19.12.2021 21:21
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA