Tribuna
VIDEO: Lucrările pentru extinderea drumului dintre Sibiu și Cisnădie continuă
VIDEO: Lucrările pentru extinderea drumului dintre Sibiu și Cisnădie continuă

Lucrările de pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie avansează, pe tronsonul din dreptul Cartierului Arhitecților, anunță reprezentanții Consiliului Județean.

Extinderea acestui sector de drum este o investiție importantă a Consiliului Județean Sibiu, pentru ca locuitorii din Cartierul Arhitecților să beneficieze de un trafic fluid, fără ore pierdute în trafic din cauza blocajelor.

Atât săptămâna trecută, cât și în această săptămână a fost așternut asfalt.

Gradul de realizare a lucrărilor de execuție a ajuns la 60%.

Până în prezent au fost executate: pod nou peste pârâul Seviș, cu 4 benzi de circulație; extinderea drumului la 3 benzi de circulație; lucrări la rețeaua de ape pluviale; relocări pentru rețelele electrice și de apă; borduri, trotuare și pistă de bicicliști; așternere straturi de asfalt.

Lucrările continuă cu finalizarea relocării rețelelor de utilități; așternere asfalt; montare și execuție borduri; amenajare trotuare și pistă de biciclete.

Valoarea totală a investiției este de 26.691.710 lei, realizată de CJ Sibiu cu fonduri proprii, completate cu alocări de la bugetul de stat.

Termenul de finalizare este luna martie 2022.

 

 

comentarii
3 comentarii

.........montare si executie borduri....acolo se spala banii dvs
17.10.2021 22:09
cresterea de pret trebuia suportata exclusiv de primaria Cisnadie, pentru ca haosul de acolo a fost creat de Huja ! CJ plateste, Huja emite in continuare autorizatii de construire pentru toata portiunea de DJ cuprinsa intre Sibiu si Cisnadie !
jack
18.10.2021 12:27
Trotuarul e cat o bandă ptr mașini. Cică 3 benzi pentru mașini. Din imagini nu pare. Dar semnele acelea de pe carosabil ore ce sunt? De atenționare , sau trebuie ridicate de executanți?
De ce nu se construiesc drumurile mai întâi , iar apoi să facă blocuri ,case , spații comerciale?
Podul peste Seviș mărit la 2,5 benzi la ce ajuta? De ce nu se face ceva bun de la început?
Totul în bătaie de joc nu doar in Sibiu ,ci în toată țara! Dar nu mai contează pentru că globalizarea și neo- liberal- progresismul va distruge oricum tot ce este uman. Viitoarele generații se vor numi europeni, apoi doar pământeni, ptr că vor dispare credința, încrederea, granițele și tot ce a fost clădit in peste 2000 ani. Viitoarele generații nu vor mai avea voie la vise de a călători,de a explora noi locuri. Viitoarele generații vor avea doar obligații . Dreptul lor va fi de a merge la un serviciu, magazin , casă și tot așa!
18.10.2021 18:31
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia